Finul unui deputat PSD din vestul țării, prins beat la volan, din nou. În trecut, el mai fugise de la locul unui accident

282

Administratorul special al defunctei societăți comerciale Drumuri și Poduri a Consiliului Județean (CJ) Hunedoara a fost prins beat la volan de către polițiștii rutieri. S-a întâmplat la sfârșitul lunii iulie, pe raza comunei Șoimuș.

Cristian Matieș a rămas fără permis de conducere, în situația în care are antecedente penale la regimul rutier.

Conform ziardehunedoara.ro, surse din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Hunedoara au confirmat că bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost prins la volanul mașinii în stare de ebrietate. Pe numele lui Cristian Matieș a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

În trecut, finul deputatului PSD Laurențiu Nistor a fost condamnat penal la un an de închisoare cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului și refuz de prelevare de probe biologice, scriu cei de la glasul-hd.ro.

„În data de 18 noiembrie 2013, Cristian Matieș a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului și pentru refuz de recoltare de probe biologice, după ce, în luna mai 2013, a rănit o femeie. Acesta s-a împăcat însă la notar cu victima, care era tot din comuna Șoimuș, și nu a mai fost condamnat și pentru vătămare corporală din culpă. Matieș nu a atacat sentința Judecătoriei Deva”, conform sursei citate.

Cristian Matieș a ajuns administrator special la SC Drumuri și Poduri SA în luna februarie 2017, în urma unei hotărâri a CJ Hunedoara. La momentul numirii, consilierii județeni (PNL) din opoziție au întrebat ce îl recomandă pe Matieș pe acest post, fiind o persoană anonimă și fără experiență profesională relevantă. Răspunsul a fost că acesta este inginer mecanic și are experiență în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ