Cuc despre lotul 3 Lugoj – Deva: „Să vină asociația aia să-și asume și să o dea în trafic” 

503

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, recunoaște ca sunt probleme de execuție la lotul III din autostrada Lugoj – Deva. Tocmai de aceea a cerut prelungirea garanției de la 4 la 10 ani. În caz contrar, reziliază contractul, deși, lucrarea fiind finalizata putea implica un proces în instanță.

„Vreţi să vă trimit o poză de acolo să vedeţi cum arată autostrada? E normal să cerem garanţie suplimentară. Am văzut la un moment dat că a apărut o asociaţie că trebuie dată în trafic. Să vină asociaţia aia să-şi asume şi s-o dea în trafic. (…) Lucrurile au fost clare în ceea ce mă priveşte: garanţie extinsă sau reziliere!”, a declarat Cuc, potrivit gândul.info.

Segmentul de șosea rapidă dintre Coşevița și Ilia, de 21 de kilometri, ar fi trebuit să fie recepționat săptămâna trecută, însă constructorul a refuzat să ofere garanția cerută de Ministerul Transporturilor și CNAIR. Defecțiunile găsite pe autostradă ar trebui remediate în 80 de zile, însă se pare ca negocierea cu firma constructoare nu decurge pe placul autorităților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.