Finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad

26

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener oficial în România al Programului ClimateKIC, organizează în data de 25 septembrie 2018, cu începere de la ora 1600, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ța Victoriei nr.3,

În cadrul finalei, 8 echipe își vor prezenta ideile inovatoare de business și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei internaționale.

După selectarea celor mai bune idei sustenabile, echipele au participat la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali avizați ClimateLaunchpad, care s-a desfășurat la Timișoara, la sediul CCIA Timiș, în perioada 2-3 iulie 2018.

Anul acesta au intrat în competiție peste 45 de țări din întreaga lume.

Finala europeană se va organiza la Edinburgh (Scoția), iar top 3 idei naționale vor avea posibilitatea să-și prezinte conceptul la nivel internațional și să intre astfel în competiția pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II și 2.500 euro locul III.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

LĂSAȚI UN MESAJ