Fiica unei polițiste, martoră la evadarea unei tinere, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă

230

O fată a scăpat cu viaţă din maşina lui Gheorghe Dincă, după ce a fost luată la ocazie. Este cea de a treia victimă, despre care anchetatorii au aflat abia acum.

Fiica unei poliţiste din Craiova a fost audiată de procurorii DIICOT, care îl anchetează pe Gheorghe Dincă, după ce şi-a amintit că, în trecut, a fost martoră la un episod terifiant în trafic.

Tânăra a explicat că se afla în trafic, oprită la un semafor, chiar în spatele mașinii lui Gheorghe Dincă. La un moment dat, a observat că o fată sare din mașină și fuge pe străzi.

După ce fata a fugit, Dincă a coborât şi el din maşină şi a rugat-o pe şoferiţă să îi dea numărul de telefon pentru a-i putea fi martoră în cazul în care fata s-ar fi dus la Poliţie.

Ulterior, tânăra a povestit că Dincă a început să o sune din ce în ce mai des, să o terorizeze cu telefoanele, astfel că l-a blocat.

Astfel, anchetatorii au deschis un nou dosar penal pe numele lui Dincă şi continuă cercetările pentru a o identifica pe fata care a scăpat cu viaţă după ce a fost luată la ocazie.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ