16.5 C
Timisoara
duminică 12 iulie 2020
Fetiță de trei ani, găsită moartă de foame. Mama a închis-o în...

Fetiță de trei ani, găsită moartă de foame. Mama a închis-o în casă și a plecat cu prietenii în vacanță

1011

O tânără de 21 de ani riscă cel puţin 20 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că şi-a lăsat fetiţa de 3 ani singură în casă, timp de o săptămână. Copila a murit de foame.

În 13 februarie 2018, Maria Plenkina, de 21 de ani, a plecat la o petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor, timp de o săptămână, cu prietenii.

Femeia i-a lăsat micuţei o cantitate mică de mâncare, iaurt, pui și cârnați, Maria şi-a părăsit fiica.

Potrivit Daily Mail, trupul fără viață al fetiței a fost găsit o săptămână mai târziu, de bunica ei, Irina Plenkina, în vârstă de 47 de ani. Femeia venise să-i ureze ”La mulți ani” nepoatei sale, la împlinirea vârstei de 3 ani.

Fetiţa a fost atât de flămândă încât a mâncat detergent.

Nenorocirea s-a produs în oraşul rusesc Kirov.

Procesul Mariei este în plină desfăşurare, mama riscând o pedeapsă între 8 și 20 de ani de închisoare. În urma examenului psihiatric, medicii au descoperit că tânăra este „în deplinătatea facultăților mintale” și „pe deplin conștientă de acțiunile sale”.

Cât timp a fost plecată, ea a mințit că a lăsat-o pe fetiță în grija unui amic. Ea a recunoscut că neglijența ei a ucis-o pe fetiță, dar a spus că nu a intenționat să o omoare.

Când a fost reținută, tânăra nu a plâns și nu a arătat niciun regret pentru ce a făcut. A spus doar cu sânge rece: „Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare”.

Maria Plenkina așteptă acum pronunțarea sentinței în închisoare.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ