Fetele, la putere! Fortuna Becicherecu Mic, în finala Cupei României la fotbal feminin

183

Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic s-au calificat în finala Cupei României la fotbal feminin. Trupa pregătită de tandemul Florin Pădurean – Andra Vela a reuşit să treacă, pe teren propriu, de Olimpia Cluj, multipla campioană a României, 2-0.

Larisa Grigore a fost „eroina” timişencelor, cu două reuşite semnate în prima jumătate a primei reprize. Gruparea bănățeană obține astfel al doilea succes în fața ardelencelor în acest an, după victoria din campionat, în deplasare, din prima etapă a Ligii I.

„Am marcat două goluri rapid, în prima repriză, apoi jocul ne-a funcționat foarte bine. Trebuie să recunoaștem însă că am avut noroc la tragerea la sorți, pentru că am fost prima echipă extrasă și am jucat această semifinală pe teren propriu. Suntem bucuroși pentru parcursul din acest sezon, calificarea în play-off și în finala Cupei României, pe care dorim să o câștigăm”, a declarat Florin Pădurean, antrenorul principal al echipei Fortuna Becicherecu Mic.

În ultimul act, Fortuna va întâlni Vasas Odorheiu Secuiesc, care a trecut în cealaltă semifinală, 4-1, de Universitatea Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ