ASU Politehnica pierde în „intermediară” și nu scapă de emoții. Ce spune Cosmin Petruescu

199

ASU Politehnica a pierdut jocul disputat, astăzi, la Ghermănșeti, împotriva celor de la Sportul Snagov. Timișorenii au cedat, 0-2, pe final, în „intermediara” din runda a 35-a și nu scapă de emoțiile din lupta pentru evitarea retrogradării.

Cele două formații n-au oferit prea multe și așa puținilor spectatori ajunși la meci, în prima parte. Gazdele au avut mai mult posesia, însă nu au ajuns decât foarte rar la poarta lui Murariu. Lucru valabil și pentru alb-violeți, care s-au mulțumit să rămână aproape de elevii lui Eugen Trică. Nici la reluare nu s-a jucat mai mult fotbal, însă ilfovenii au tranșat partida, în ultimele 20 de minute. Tazouti, cu capul, în minutul 73 și Robert Elek, în minutul 88, cu un șut plasat, au ținut toate punctele la Ghermănești.

Cu cele trei puncte, ilfovenii se apropie la cinci puncte de ”U” Cluj, care joacă mâine pe terenul fostului lider Academica Clinceni, şi are, în continuare, şanse matematice, cu trei meciuri rămase de disputat în acest sezon, să prindă locul 3, care duce la barajul pentru promovare. În schimb, alb-violeţii rămân cu cinci puncte în faţa ultimei clasate pe locurile retrogradabile, Pandurii.

„A fost un duel echilibrat, în care echipa care s-a adaptat mai repede la condițiile de joc, a luat cele trei puncte. A fost un meci de luptă, de angajament… sun dezamăgit, pentru că am avut o oportunitate bună la 0-0 și, poate, altul era rezultat. Trebuie să ne adunăm rapid, să ne strângem toate forțele și să ne concentrăm asupra jocului de sâmbătă, cu CS Balotești”, a declarat, Cosmin Petruescu, antrenorul timișorenilor.

Partida cu CS Balotești va avea loc de la ora 11:00, pe „Știința”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.