Fața urâtă a Girocului și a Chișodei

620

Dorin Aga, consilier local și unul din liderii de opinie din Giroc, fost jurnalist cu ceva ani în urmă, a postat un text elocvent despre ipostazele urâte ale Girocului și Chisodei.

Gunoaie aruncate din belșug pe terenurile din cele două localități, pe care onor primarul Toma nu catadicsește ( sau nu e în stare!) să le adune și să le transporte acolo unde este locul lor, evident.

În loc să se ocupe cu salubrizarea localităților amintite, actualul primar, ( în funcție de vreo 20 de ani!) se laudă, așa cum amintește și Dorin Aga, doar cu pozele artistice făcute de un ins din primărie. Prin intermediul cărora le arată locuitorilor cât de frumoase sunt ,,lucrurile” prin Giroc și Chișoda! Iată postarea consilierului local pe marginea celor amintite mai sus:

”Exista in Giroc o persoana plătită de Primărie să ne arate imagini frumoase, fotografii artistice. Si este frumos un apus de soare, un lan de rapița sau un pom înflorit. Dar, din pacate, Girocul poate fi văzut și altfel, decat altfel…..Am primit un set de fotografii cu Girocul …urat. Vom publica zilnic cate trei dintre ele, în speranța că, asa cum se intampla la primăriile învecinate, vom afla ca cei care aruncă gunoaie și moloz sunt pedepsiti.”

LĂSAȚI UN MESAJ