Elevii claselor primare au dat tonul colindelor în orașul de pe Bega. Copiii cuminți îl așteaptă pe Moș Crăciun! VIDEO

287

Spiritul sărbătorilor s-a instalat pe deplin în orașul de pe Bega. Clopoțeii si colindele răsună în orice colț al municipiului. Elevii claselor primare se pregătesc din timp pentru momentul mult așteptat, al colindelor, în prag de sărbători. Zeci de copii au colindat sediul Primăriei împreună cu cadrele didactice. Cu clopoțeii în mână și căciulițe roșii, copiii au cântat 4 sau chiar 5 colinde. Angajații Primăriei nu si-au putut stăpânii lacrimile de fericire când au auzit glasul copiilor. Elevii din cadrul Școlii Generale nr.12, cu denumirea ”Corul Clopoțeilor”, au fost coordonați de o doamnă învățătoare, care a ținut ritmul colindelor cu un acordeon.

„Ne pregătim cu o lună înainte pentru sărbătorile de iarnă. Suntem bucuroși să colindăm în diferite instituții ale orașului. Astăzi am pregătit 4 colinde pentru Primăria Muncipiului Timsioara. Urmează sa desfășurăm si alte activităţi de Crăciun în cadrul Școlii Generale nr. 12. De asemenea, ne pregătim cu multă nerăbdare pentru serbarea dedicată părinților”, spune directoarea Școlii Generale nr.12, Monica Ban.

Cu multă inocență si zâmbete largi, elevii au menționat fiecare în parte colindul preferat și cât de cuminți au fost pentru întâmpinarea Moșului. Micuții îl așteaptă pe Moș Crăciun cu poezii si colinde.

Nicolae Robu a asistat si el la colindul pregătit de elevi. „Îi așteptăm cu mare bucurie în fiecare an. Astfel putem simți spirtul sărbătorilor în instituția Primăriei si nu numai. Le doresc tot binele si să aibă parte de un an plin de bucurii si de succese. Multă sănătate și Sărbători Fericite”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Copiii au plecat cu dulciuri și dornici să colinde și zilele care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ