Egalitate în derby-ul Ligii I de futsal

76

Informatica Timișoara a remizat în derby-ul campionatului cu Autobergamo Deva, rezultat ce păstrează deschisă lupta pentru prima poziție a Ligii I.

Returul Ligii I de futsal a programat derby-ul așteptat de toții iubitorii acestei discipline. Autobergamo Deva a evoluat acasă în compania Informaticii Timișoara, meci încheiat nedecis: 2-2. În fața unei asistențe de 1.000 de persoane, bănățenii au oferit o replică pe măsură liderului din campionat.

Gazdele au condus în două rânduri pe tabelă, dar de fiecare dată timișorenii au găsit puterea și resursele pentru a egala. Cristi Matei a deschis scorul din minutul 5 pentru ca egalarea să fie adusă imediat după pauză de reușita lui Savio Valadares, după ce în prealabil Informatica a ratat o penalitate de la 10 metri prin Rajcevic. Deva a trecut din nou în avantaj prin reușita lui Obadă din minutul 36. Răspunsul timișorenilor a venit două minute mai târziu prin Stefan Rakic.

Remiza de la Deva nu schimbă cu nimic clasamentul Ligii I. Autobergamo este tot în frunte cu 26 de puncte, în timp ce Informatica ocupă locul 5 cu 20 de puncte. Timișorenii vor evolua în 28 noiembrie acasă contra Dunării Călărași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ