Cu gândul la Cupa EHF, Poli și-a amânat partida de campionat

107

Handbaliștii timișoreni pregătesc cu toate resursele manșa retur cu Ribnica, decisivă pentru calificarea în Cupa EHF. Politehnica a reușită să își reprogrameze partida cu CSU Suceava de miercuri și are o săptămână întreagă pentru a pune la punct detaliile confruntării din Slovenia.

Meciul de handbal pe care SCM Politehnica Timișoara îl are cu CSU Suceava, în Liga Națională, a fost reprogramat pentru săptămâna viitoare. Partida trebuia să aibă loc miercuri seara, în 23 noiembrie, de la ora 19, dar bănățenii au negociat cu bucovinenii și cu Federația Română de Handbal, pentru amânarea pentru 29 noiembrie a confruntării din campionat.

”Mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru deschiderea manifestată. Aveam nevoie de o perioadă mai generoasă pentru a ne pregăti de jocul retur cu slovenii de la Ribnica. Până la urmă reprezentăm această țară, iar de un rezultat favorabil, adică acces în grupele EHF, ar beneficia handbalul românesc în următoarea perioadă” a anunțat managerul sportiv Dan Dumitru.

Poli joacă sâmbătă, de la ora locală 19 (o oră mai târziu în România), în Slovenia, returul cu RD Riko Ribnica din ultimul tur preliminar. Partida se reia de la 27-22 pentru grupareaa studențească. Învingătoarea se califică în Cupa EHF.

 

LĂSAȚI UN MESAJ