E sărbătoare în cel mai vestic oraș din România. Se celebrează Ziua Europei!…

898

Sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 20, Primăria Sânnicolau Mare organizează un concert pentru a celebra Ziua Europei.
Artiștii invitați să cânte pe scena Teatrului de Vară se adresează tuturor categoriilor de vârstă, la eveniment fiind așteptați peste 6.000 de iubitori de muzică de calitate.

Programul evenimentului cuprinde patru recitaluri din partea unor artiști consacrați, recunoscuți la nivel internațional.
Cap de afiș este Andra, alături de Nadir, Amna și Sandra N.

“Sărbătorirea Zilei Europei a devenit o tradiție pentru Sânnicolau, de la an la an am dovedit că avem o organizare tot mai bună, precum și artiști iubiți și așteptați de public. Suntem un oraș european, și la fel cum ne place să muncim, ne place și să ne bucurăm de un eveniment deosebit. Am organizat concertul pentru sânmiclăușeni, dar sunt bineveniți și invitați toți amatorii de muzică din Timișoara și împrejurimi”, a spus Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Intrarea este liberă, toți cei care vor veni la concert vor putea să se bucure de atmosfera unui mic și cochet oraș european.
Sânnicolau Mare, cel mai vestic oraș din România, prin calendarul de evenimente găzduite în ultimii ani a devenit un important centru cultural și de divertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ