După Ilie Năstase, un alt celebru om de televiziune, născut la Timișoara, ”a pățit-o” la Paris

321

Dan Negru a fost amendat după ce a fost prins că stătea pe telefon, la volan.

Dan Negru a fost amendat, la Paris, cu 135 de euro, iar polițiștii l-au obligat să iasă din mașină.

„Amenda nu e uriașă. Stăteam la un semafor și îmi verificam mailurile. Era nouă și jumătate dimineața, oră la care vin audiențele. Suma de 135 de euro este doar dacă stai pe telefon, atât”, a declarat Dan Negru, la Antena 3.

Despre Ilie Năstase

De asemenea, prezentatorul TV a vorbit și despre scandalul în care este implicat Ilie Năstase.

„Eu nu aș contesta niciodată ceea ce spune Poliția. Dar depinde de la om, la om. Avem temperamente diferite”, a declarat prezentatorul TV.

Ce spune Poliția

”În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.” a anunțat Poliția Română.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ