Duminică cu senzații tari pentru un tânăr din Caransebeș…

1152

În data de 3 aprilie 2016, lucrătorii Serviciului Rutier Caraş-Severin, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, în timp ce executau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe raza localităţii Obreja, au înregistrat un autoturism circulând cu viteza de 76 km/h pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

S-a executat semnalul regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea către localitatea Iaz, unde a oprit într-o parcare şi a părăsit autoturismul încercând să fugă.
A fost identificat V.A.B., de 26 ani, din Caransebeş, care figura în baza de date a poliţiei având permisul de conducere anulat.

Întrucât conducătorul auto se afla în stare vădită de ebrietate i s-a solicitat să efectueze testul cu aparatul alcooltest acesta refuzând, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, unde a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat.

LĂSAȚI UN MESAJ