Dumbrăvița are o campioană mondială la tenis de masă!

580

Sportiva celor de la ACS Dumbrăvița face senzație la Campionatul Mondial de tenis de masă. Adina Diaconu a cucerit medalia de aur în proba de dublu și cea de bronz în probele individuală a junioarelor.

Triplă campioană națională a Superligii, Dumbrăvița are cu ce se mândri: jucătoarea ei numărul unu scrie istorie la Campionatul Mondial de tenis de masă ce se desfășoară la Cape Town (Africa de Sud). Adina Diaconu este campioană mondială în proba de dublă alături de Andreea Dragoman! Ea este și singura jucătoare din Europa ce a reușit să străpungă ”Blocada” asiatică în probele individuale. Jucătoarea orginară din Slatina a pătruns până în semifinale și a cucerit medalia de bronz.

ACS Dumbrăvița are începând de astăzi o campioană mondială în lot. Adina Diaconu a cucerit laurii mondiali în proba de dublu feminin alături de Andreea Dragoman. Cele două au învins într-o finală de aproape o oră de joc cuplul japonez Hina Hayata/Miyu Kato cu 4-2 și 11-9 în setul șase. Adina și Andreea își făcuseră loc în finală după un spectaculos 4-3 în compania perechii din Hong Kong alcătuită din Qi Liu și Chin Yau Wong.

Cu doar două ore înaintea finalei de dublu, Diaconu a fost învinsă în semifinalele de simplu de Mak Tze Wing din Hong Kong cu 4-0, după ce în prealabil eliminase două jucătoare asiatice: Yi Hua Wu și Kim Youjin.

Adina Diaconu este campioană europeană en-titre cu un palmares de 12 titluri continentale în palmares, la nivel de cadeți și juniori.

LĂSAȚI UN MESAJ