Elevi și profesori din Timișoara, premiați cu un sfert de miliard de lei, pentru merite deosebite! VIDEO

633

Elevii timișoreni cu merite deosebite au fost premiați în pragul sărbătorilor de iarnă. 65 de elevi conștiincioși au fost premiați de către conducerea Consiliului Județean Timiș cu 250.000 de lei. Suma alocată anul acesta a fost acordată elevilor care au participat la diferite olimpiade si au avut media generală peste 9. Profesorii și elevii au fost stimulați în bani, trofee și diplome, cu ajutorul Consiliului Județean.

”Vă felicit. Îi felicit atât pe elevi, cât și cadrele didactice. Nu este o muncă ușoară. Cunosc din interior tot acest proces. Ne bazăm în continuare pe dumneavoastră. Timișoara, Timișul se va afla într-un moment foarte important legat de titlul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. Cu ajutorul elevilor și a profesorilor, cred că putem să dăm un exemplu în 2021”, declară conducerea administrației județene.

Elevii își dedică în totalitate timpul avut, studiului. Mulți dintre ei spun că învață constant în fiecare zi. Lectura si exercițiile nu lipsesc zilnic. Fotbalul sau timpul petrecut cu prietenii trec într-un plan secund pentru elevii cu merite deosebite.

”Rolul unui cadru didactic este de moderator. El este cel care formează caracterele elevilor, dar și personalitatea copiilor. Totodată îndrumă elevii și îi încurajează în alegerile făcute”, declară un professor timișorean.

A 14-a ediție de festivitate a premiilor ” Pro Juventute” a premiat atât elevii cat si profesorii pentru rezulatatele deosebite la olimpiadele la care au participat. Medaliile de argint si locul 1 nu au lipsit nici in rândul concursurilor la nivel international. Liceele de renume din timisoara precum: Nicolaus Lenau, Grigore Moisil sau Jean-Louis Calderon au scos în evidentă elevii premiați la concursurile de limbi străine dar si materne în cadrul concursurilor naționale.

”Sunt foarte emoționată, în fața excelenței care abundă sub ochii mei. Felicit copiii excepționali și pe colegii mei, care au grijă ca ei să obțină aceste rezultate. În spatele rezultatelor care se văd și pentru care elevii și profesorii sunt premiați, se ascunde foarte multă muncă. Vă felicit și vă doresc mult succes în continuare”, transmite Mihaela Petrov, inspector școlar general adjunct.

decernarea-premiilor-cjt-still037 decernarea-premiilor-cjt-still036 decernarea-premiilor-cjt-still035 decernarea-premiilor-cjt-still034 decernarea-premiilor-cjt-still033 decernarea-premiilor-cjt-still032 decernarea-premiilor-cjt-still028 decernarea-premiilor-cjt-still029 decernarea-premiilor-cjt-still030 decernarea-premiilor-cjt-still031 decernarea-premiilor-cjt-still026 decernarea-premiilor-cjt-still027 decernarea-premiilor-cjt-still025 decernarea-premiilor-cjt-still024 decernarea-premiilor-cjt-still020 decernarea-premiilor-cjt-still021 decernarea-premiilor-cjt-still022 decernarea-premiilor-cjt-still023 decernarea-premiilor-cjt-still016 decernarea-premiilor-cjt-still017 decernarea-premiilor-cjt-still018 decernarea-premiilor-cjt-still019 decernarea-premiilor-cjt-still015 decernarea-premiilor-cjt-still014 decernarea-premiilor-cjt-still013 decernarea-premiilor-cjt-still012 decernarea-premiilor-cjt-still009 decernarea-premiilor-cjt-still010 decernarea-premiilor-cjt-still006 decernarea-premiilor-cjt-still004 decernarea-premiilor-cjt-still001 decernarea-premiilor-cjt-still002 decernarea-premiilor-cjt-still003

LĂSAȚI UN MESAJ