Percheziții la Făget și în împrejurimi. Ce au descoperit polițiștii

256

Poliţiştii oraşului Făget au efectuat 9 percheziţii pe raza judeţului Timiş, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproape 24000 de ţigarete de contrabandă, articole pirotehnice, alcool și bani.

Miercuri, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Făget, poliţiştii au efectuat 9 percheziţii domiciliare pe raza oraşului Făget şi a localităţilor Traian Vuia, Margina şi Dumbrava, la persoane bănuite de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Din cercetări a reieșit că, bănuiţii, 6 bărbați și 3 femei cu vârste între 27 și 65 de ani, ar fi desfăşurat activități ilegale cu ţigarete de contrabandă, alcool și articole pirotehnice.

foto-2

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat de la domiciliile celor în cauză aproape 24.000 de ţigarete de diferite mărci, 95 de articole pirotehnice,  29 de litri de alcool și aproximativ 13.000 de lei.

Toate persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Făget pentru audieri.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ