Drumul national 6, supravegheat de elicoptere. Poliţiştii monitorizează şoferii din aer şi de la sol

647

Şoferii care circulă pe DN6, pe raza judeţului Caraş-Severin, trebuie să fie atenţi şi să nu facă greşeli în trafic. Asta pentru că, în acest weekend, până duminică seara, ei vor fi supravegheaţi în permanenţă de poliţiştii de la Rutieră. Însă nu oricum, ci din aer.

Poliţia din Caraş-Severin a decis să urce în elicoptere şi să monitorizeze de la înălţime circulaţia pe drumul national 6. Poliţiştii din aer vor colabora în permanenţă cu cei de la sol şi vor interveni promt acolo unde este nevoie: fie că vorbim despre ambuteiaje, fie acccidente sau alte incidente neplăcute.

“Supravegherea din elicopter ne va ajuta să intervenim rapid şi în zonele unde se creează ambuteiaje, astfel că, odată ce se intervine eficient, timpii de aşteptare în astfel de cazuri vor scădea aproape de zero. O să acordăm o atenţie deosebită şi conduitei şoferilor în trafic, astfel că cei care se află la volan trebuie să fie foarte atenţi atât la viteză, cât şi la depăşirile riscante”, a declarat pentru resita.ro cms.sef. Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Politiei Rutiere Caraş-Severin.

Poliţia din Caraş-Severin a recurs la metoda supravegherii din elicopter a şoferilor pentru că în ultimii ani această porţiune din drumul national 6 a devenit extrem de aglomerată. Oamenii legii spun că traficul s-a dublat în ultimii 3 ani şi acum, că este perioada concediilor, este nevoie de prezenţa lor în zonă pentru ca orice călătorie să fie făcută în siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ