Drept la replică

43
În urma articolului https://www.banatulazi.ro/s-au-facut-de-cacao-ce-scrie-pe-o-masina-a-politiei-locale-dintr-un-oras-al-romaniei-foto/
publicat de Banatul Azi, Poliția Locală a Municipiului Sebeș face următoarele precizări:
”Stimată redacție,

 

Municipiul Sebeș: În dotarea Poliției Locale Sebeș nu se află autovehiculul inscripționat greșit

Municipiul Sebeș face precizarea că autoturismul inscripționat greșit nu face parte din dotarea Poliției Locale a Municipiului Sebeș și nici nu a fost utilizat în niciun fel de activitate specifică acestei instituții. Municipiul Sebeș are în curs achiziționarea unui autoturism Euro 6, destinat Poliției Locale Sebeș, care trebuia să fie livrat, conform caietului de sarcini, dotat cu sisteme corespunzătoare de iluminare, sonorizare și inscripționat. La momentul recepției de către reprezentanții Poliției Locale Sebeș, marți, 18 septembrie 2018, au fost constate erorile de inscripționare, prin urmare documentele de recepție nu au fost semnate, iar plata nu a fost efectuată. Societatea care a efectuat inscripționarea a transmis o scrisoare prin care recunoaște greșeala materială, dă asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp posibil și transmite scuze pentru problemele apărute.

Această greșeală aparținând unor furnizori privați aduce un prejudiciu de imagine Municipiului Sebeș și instituțiilor publice locale.

Cu deosebit respect,

Nadia Mitrea

Purtător de cuvânt
Primăria Municipiului Sebeș”

LĂSAȚI UN MESAJ