S-au făcut de cacao! Ce scrie pe o mașină a Poliției Locale dintr-un oraș al României. FOTO

307

Poliţia Locală Sebeş s-a dotat recent cu un autoturism nou, Dacia Duster, care a fost inscripţionat greşit, prin scrierea incorectă a unui cuvânt din denumirea instituţiei.

Astfel, în loc de Politia locală Sebeş, cei care s-au ocupat de inscripţionarea autoturismului au scris ”POLTIA” locală Sebeş, fără un „i“. Eroarea nu a fost observată de angajaţii şi reprezentanţii instituţiei, iar maşina a fost ”scoasă” la patrulare pe străzile municipiului Sebeş. Cei care au observat greşeala au fotografiat maşina şi au postat pozele pe internet. Unul dintre cei care a postat fotografii cu autoturismul poliţiei locale a scris că ”Dăncilă a ajuns primar la Sebeş”.

Un altul a precizat că, probabil, la mijloc, este o neatenţie, în timp ce un alt comentator a precizat că ar fi nevoie de o demisie de onoare.

Autoturismul a fost achiziţionat prin procedură de cumpărare directă, în iulie 2018, cu suma de 91.899,15 lei (19.725,50 euro).   Reprezentanţii Direcţiei ”Poliţia Locală” din cadrul Primăriei Sebeş au precizat că eroarea de scriere a cuvântului ”poliţia” va fi remediată.

De pe site-ul instituţiei aflăm că ”Poliţia Locală Sebeş îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii, precum şi a actelor autorităţii deliberative şi ale celei executive ale administraţiei publice locale”.

Direcţia de specialitate are un număr de 15 angajaţi.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ