Două zile fără apă

52

O lucrare importantă de modernizare a rețelei de apă din Timișoara, înlocuirea tronsonului de rețea de pe Str. Mătăsarilor, aparținând magistralei de alimentare cu apă a părții de nord a orașului, este la final.

Finalizarea lucrărilor presupune întreruperea furnizării apei pe mai multe străzi, dar și presiune scăzută pe altele.

Ultima etapă a lucrării, conectarea conductei noi la rețeaua de distribuție, va fi executată în intervalul 13 iunie, ora 3AM – 14 iunie ora 4AM, interval în care se va întrerupe alimentarea cu apă a străzilor Mătăsarilor, Intrarea Carului și Uzinei.

Presiunea apei va fi redusă pe Str. Frederic Mistral, Eugen Longinescu, Moldovei și Aleea Ghirodei, precum și în partea de nord orașului, în zonele de blocuri Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților, Mircea cel Bătrân și Matei Basarab.

Se va lucra la intersecțiile Str. Mătăsarilor cu Str. Uzinei și Aleea Ghirodei. Lucrare face parte din programul de investiții al societății Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timișoarei și constă în înlocuirea unui tronson de conductă din fontă ductilă, cu diametrul de 1.000 mm, în lungime de 480 de metri.

Lucrarea a început în martie 2018 și a costat 2,2 milioane de lei, costurile acoperind proiectarea și execuția.

LĂSAȚI UN MESAJ