Două persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un gard. Accidentul rutier s-a produs în afara localității Sălașu de Jos.

„Poliţiştii sosiți la fața locului la au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 64 ani, din orașul Haţeg, în timp ce conducea autoturismul său pe D.J. 667 A, pe sensul Sălașu de Sus – Hațeg, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul din lemn care împrejmuia un teren, răsturnându-se.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto precum şi a unei femei în vârstă de 50 de ani, din comuna Sălaşu de Sus, aflată în autoturism în calitate de pasager pe locul dreapta faţă. În cauză, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 alin. 2 , 3 și 4 din Codul Penal, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hațeg”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Atât conducătorul auto cât şi pasagera au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: servuspress.ro