Două persoane au murit în urma unui accident pe DN6. Patru adulți și un copil de trei luni, la spital VIDEO

1169

Grav accident de circulație, joi dimineață, pe DN6, la ieșirea din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare. Două persoane au decedat. În accident au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, un autoturism a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulație, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părții carosabile.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare de la ISU Banat, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple, 14 pompieri și 4 echipaje SAJ.

În autoturismul aflat în afara părți carosabile se aflau 5 persoane (3 bărbați, 1 femeie și un copil de aproximativ 3 luni). 3 persoane au fost trasportate la spital de către echipajele SAJ, conștiente. O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD.

În prezent, la locul intervenției se alfă un bărbat care va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD. În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflat 2 persoane inconțiente, care au fost declarate, ulterior decedate.

UPDATE. Un autoturism circula pe DN6 dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la condițiile de drum intrând în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, conducatorul auto și pasagera dreapta-față din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers, au decedat. 4 adulți și un copil din celălalt autoturism au fost răniți și transportați la spital.

UPDATE 2. Circulația în zonă a fost reluată, potrivit DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ