Dosar penal pentru o timişoreancă infectată cu SARS-CoV-2 care a încălcat măsura izolării la domiciliu

32

Poliţiştii timişeni au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele unei femei de 38 de ani din Jimbolia, confirmată cu COVID-19, care a încălcat măsura izolării la domiciliu şi a intrat într-un restaurant.

‘În cadrul unei acţiuni pentru verificare a respectării măsurilor şi interdicţiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, poliţiştii din Jimbolia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o societate comercială din oraş ar fi fost prezentă o femeie care s-ar fi aflat în izolare la domiciliu din 17 august, fiind confirmată pozitiv cu virusul SARS-C0V-2 şi nerespectând măsura impusă prin lege’, a anunţat, sâmbătă, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În incinta restaurantului se mai aflau un bărbat şi administratorul societăţii comerciale, care nu ştiau că femeia are COVID-19. În acest caz a fost informată Direcţia de Sănătate Publică Timiş în vederea luării măsurilor legale care se impun. Femeia a fost sancţionată şi contravenţional.

LĂSAȚI UN MESAJ