Discursul republicanului Donald Trump se radicalizează: vrea să le închidă musulmanilor uşa în nas, ba mai mult, „să facem ceva cu Internetul”. Casa Alba a reacţionat!

Donald Trump a lansat un apel la „interzicerea totală şi completă a accesului musulmanilor în Statele Unite până când aleşii ţării noastre vor înţelege ce se întâmplă”! Şi musulmanii care trăiesc în SUA sunt luaţi în colimator de Donald Trump, căci potrivit miliardarului, ar întreţine ura faţă de americani: „Va trebui să stabilim de unde vine această ură şi de ce. Până când vom fi capabili să stabilim şi să înţelegem această problemă şi ameninţarea serioasă pe care o reprezintă, ţara noastră nu poate fi victima atacurilor oribile din partea indivizilor care nu cred decât în jihad şi nu au niciun respect pentru viaţa omenească”.

Donald Trump: să închidem cumva Internetul ăla!

Donald Trump a găsit soluţia la recrutarea de adepţi ai Statului Islamic, de pe teritoriul SUA, ca apoi aceştia să se întoarcă din bazele ISIS pregătiţi de atentate. Cine este vinovat? Internetul, susţine Donald Trump.

„Pierdem numeroşi oameni din cauza Internetului. Şi trebuie să facem ceva. Trebuie să mergem să îl vedem pe Bill Gates şi mulţi alţi oameni care înţeleg într-adevăr ce se întâmplă. Trebuie să vorbim cu ei şi poate, în anumite zone, să închidem cumva Internetul ăla”, a declarat, la un miting, Donald Trump (foto https://www.facebook.com/DonaldTrump).

Administraţia Barack Obama: declaraţiile lui Donald Trump îl descalifică să fie preşedinte

Casa Alba a reacţionat: „Ceea ce a spus Donald Trump îl descalifică pentru a fi preşedinte”, a declarat Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al lui Barack Obama. Şi nu a fost singura condamnare. De pildă, democratul Martin O’Malley l-a etichetat pe Donald Trump drept „fascist demagog”.

LĂSAȚI UN MESAJ