DN6 blocat, din cauza unui accident grav. Coloană kilometrică FOTO-VIDEO

1705

DN6 este blocat, între Jena și Lugoj, din cauza unui grav accident. O persoană a murit și alte două au fost rănite, potrivit primelor date.
Coloanele de mașini se întind pe kilometri întregi pe ambele sensuri de mers. Un șofer ne-a trimis o filmare, în care se vede cum se așteaptă de minute bune. Coloana, pe sensul de mers spre Lugoj are cel puțin 4 kilometri.


În accident au fost implicate 2 autoturisme și un autotren. În cele 3 autovehicule se aflau doar șoferii.

În urma impactului, șoferul unui autoturism a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă și predată inconștientă echipajului de ambulanță.
Celelalte 2 persoane implicate în accident sunt evaluate medical și primesc îngrijiri la fața locului.

Unul dintre șoferi era băut

Potrivit IPJ Timiș: „Un barbat in varsta de 43 de ani a condus un autoturism dinspre Lugoj inspre Caransebes si nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autotren condus de un barbat in varsta de 44 de ani, ulterior fiind proiectat intr-un alt autotren condus de un barbat in varsta de 41 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 43 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 41 de ani avea o imbibatie alcoolica de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ