DJST schimbă Topul: Diaconu, Pastor și Guidea împart prima poziție

100

Timișul va avea nu unul, nici doi, ci trei sportivi ai județului în 2016. La 24 de ore de la anunțarea topului inițial, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a urcat-o și pe Adina Diaconu pe prima poziție alături de Adelina Pastor și Ivan Guidea.

Premieră în clasamentul anual ce recompensează performanțele sportive în Timiș. Distincția de cel mai bun sportiv al județului Timiș în acest an va fi împărțită de trei sportivi. Adelina Pastor și Ivan Guidea fuseseră confirmați ca fiind oamenii numărul 1, însă după nici 24 de ore Direcția Județeană pentru Sport și Tineret s-a răzgândit.          DJST-ul a reconsiderat rezultatele Adinei Diaconu și a urcat-o de pe locul doi pe prima poziție.

Sportiva legitimată la ACS Dumbrăvița a cucerit miercuri titlul mondial în proba de dublu a junioarelor la tenis de masă, rezultat la care se mai adaugă unui bronz mondial și altor două titluri europene la aceeași categorie de vârstă. Diaconu saltă astfel pe prima poziție alături de atleta Pastor și luptătorul Guidea.

O altă modificare de ultimă oră operată de DJST este cea a halterofilului Darius Șuiugan (CS Haltere), urcat de pe locul trei pe poziția a doua rămasă vacantă. Șuiugan a obținut la începutul acestei săptămâni trei medalii de bronz la Campionatul European de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ