Drum din vestul țării, reabilitat în 3 ani pe 20 de kilometri

282

CNAIR a recepționat, joi, lucrările de reabilitare a DN 76 Brad – Ioneşti (20 km), care au durat 3 ani.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR) precizează că „odată cu analizarea calității lucrărilor care au făcut obiectul contractului „5R10b, km 35+432 – km 55+425 Brad – Ioneşti”, Comisia a constatat că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic și calitativ respectând reglementările în vigoare, astfel că sunt întrunite condițiile necesare deschiderii traficului rutier în deplină siguranță”.

„DN 76 a fost un proiect pe care l-am găsit blocat şi a trebuit să luam măsuri imediate pentru deblocarea şi finalizarea acestuia. Am intensificat controalele şi am solicitat în permanenţă executarea lucrărilor ţinându-se cont de calitate şi de buna execuţie. Atât noi, compania, cât şi Ministerul Transporturilor ne-am asumat ca una dintre priorităţile noastre să fie executarea lucrărilor pe DN 76 astfel încât la finele acestui an să se poată circula în condiţii normale de siguranţă şi confort”, a declarat Cătălin Homor, Director General CNAIR SA.

Contractul a fost semnat cu firma PORR Bau GmbH în data de 02.10.3013 și are valoarea de 64.990.352,16 lei, fără TVA. Ordinul de începere a fost emis în data de 15.10.2013.

Lucrările beneficiază de o perioadă de garanţie de 24 de luni de la semnarea procesului verbal de recepţie a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ