Disperarea cuprinde familia fetei dispărute din Timișoara! Oamenii au primit un telefon fals. Unde e Larisa?

2543

Polițiștii din Timișoara fac investigații pentru găsirea unei fete ce a dispărut de sâmbătă dimineața, când a plecat de la domiciliu, și nu a mai revenit.

Familia este disperată și apelează la ajutorul tuturor celor care pot oferi informații cu privire la minora de 14 ani, pe nume Larisa Cicoare.

Duminică seara, un apel telefonic le informa pe rude că fata a fost găsită.

”Mulțumim Poliției Romane pentru ajutor și implicare ! Încă nu stim foarte multe detalii, așteptăm să o aducă poliția acasă.. au sunat cei de la poliție și au spus doar că au găsit-o și că o vor aduce acasă”, ne scria mătușa Larisei, duminică seara.

Se pare că totul a fost doar o farsă, întrucât fata nu a mai ajuns acasă, iar poliția nu a confirmat găsirea ei. Potrivit mătușii, cel mai probabil, telefonul a fost o alarmă falsă. Mătușa fetei crede că acest apel mincinos a venit pentru ca eforturile tuturor de a o găsi pe tânără, să înceteze.

”A fost doar o minciună, o alarmă falsă, nu a fost adevarăt….nu au găsit fata. Suntem distruși, a fost telefon fals și nu era poliția…”, a spus mătușa Larisei.

Oricine deține informații ce ar putea fi utile poliției pentru găsirea fetei, este rugat să sune la 112!

28577214_2042198426050816_3106753264273164493_n

LĂSAȚI UN MESAJ