Informatica s-a calificat în semifinalele Cupei României

84

Informatica Timișoara s-a calificat în careul de ași al Cupei României la futsal. Deținătoarea trofeului a învins cu 2-0 divizionara secundă Fortius Buzău.

Trupa timișoreană a mai făcut un pas către apărarea trofeului Cupei României câștigat în premieră anul trecut. Informatica a făcut pasul în penultimul act grație succesului de duminică, de la Buzău. Echipa condusă de Robert Lupu a eliminat-o pe divizionara secundă Fortius Buzău cu 2-0, prin golurile semnate de antrenorul-jucător și de căpitanul Milos Simic.

Informatica este a treia dintre semifinalistele actualei ediții a Cupei. Au mai făcut pasul prim-divizionarele Imperial Wet Miercurea Ciuc și CSM Politehnica Iași; foarte probabil ultima echipă va fi campioana Autobergamo Deva, mare favorită în sfertul de finală de miercuri contra echipei Clujana Cluj.

Semifinalele Cupei României se vor desfășura sub forma unui turneu final ce va fi găzduit de una dintre cele patru cluburi. Informatica nu are dreptul de a mai primi organizarea acestui Final Four pentru că l-a organizat pe cel din 2017, pe care l-a și câștigat la loviturile de departajare în fața Devei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.