Dispărute în 2016, o româncă și fiica ei sunt căutate într-un lac din Cipru. Au fost ucise și băgate în geamantane

486

Autoritățile din Cipru au continuat căutările româncei Livia Florentina Bunea, ucise împreună cu fiica ei de 8 ani de un criminal în serie.

Criminalul a recunoscut totul și le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe românca de 35 de ani, dar și pe fiica ei, le-a băgat trupurile în două geamantane și apoi le-a aruncat într-un lac din zona Mitsero, din apropierea unei mine.

Potrivit reporter.com.cy, scafandrii și chiar un mini-submarin au reluat și astăzi căutările celor două geamantane care au fost localizate în cursul zilei de ieri.

Autoritățile cipriote au anunțat că vor face tot posibilul pentru care femeile ucise cu sânge rece de primul criminal în serie din istoria Ciprului să fie înmormântate religios de către familii.

Livia Florentina Bunea (35 de ani) și fiica ei, Elena Natalia (8 ani) se numără printre cele șapte victime ale criminalului în serie.

Românca, originară din Buzău, și fiica ei, au dispărut în anul 2016.

Nikos Metaxas, fost membru al Gărzii Naționale din Cipru, militar de carieră, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat de autorități și a recunoscut că a ucis nu mai puțin de șapte femei și fetițe.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ