Direcția Regională de Drumuri Timișoara se ține de glume. Vezi ce indicatoare a montat (video)

805

Direcţia Regională de Drumuri Timişoara a montat pe o secţiune de drum dificil panouri experimentale, pe care, alături de „emoticoane” triste sau zâmbitoare, apar mesaje precum „Rezistă”, „Acum începe greul” sau „Încă un pic”.

„Pe DN68A, între Holdea (jud. Hunedoara) şi Margina (jud. Timiş), au fost montate, experimental, din 3 în 3 kilometri, panouri care sperăm să va ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, va îndemnăm să evitaţi depăşirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave!”, spune DRDP Timişoara.

Indicatoarele au fost amplasate pe sectorul de drum naţional Lugoj- Deva, între localităţile Margina şi Holdea. Acoolo sunt aproximativ 15 kilometri de drum cu serpentine unde depăşirile sunt greu de executat şi traficul se desfășoară cu dificultate. O mulţime de TIR-uri folosesc acest traseu, iar accidentele sunt aproape zilnice.

Practic, acest segment de şosea preia tot traficul de pe autostrada care se termină la Margina. Drumul merge în paralel cu viitorul segment de autostradă care se va construi în zonă, însă, deocamdată, acesta se află în impas din cauza neînţelegerilor privind trecerile pentru animale.

LĂSAȚI UN MESAJ