0-1 este scorul zilei pentru trupele timișorene din Liga a II-a

102

Din nou scenariu identic pentru divizionarele secunde Ripensia și ASU Politehnica. Runda de sâmbătă le-a adus înfrângeri cu același scor, 0-1, în Ciarda Roșie, respectiv pe Dan Păltinișanu.

Rundă neagră pentru fotbalul timișorean din primele două ligi. Week-endul a adus înfrângeri pe linie pentru toate cele trei grupări deși în toate cazurile favoritele locale au evoluat pe teren propriu. După ce ACS Poli a deschis sfârșitul de săptămână cu un 0-2 în fața Craiovei, vineri seara, Ripensia și ASU Politehnica au continuat pe aceeași linie sâmbătă.

Ripensia a coborât în premieră de pe podiumul Ligii 2 după etapa cu numărul 10. Băieții din Ciarda Roșie au suferit primul duș rece acasă, 0-1 în fața CS Mioveni. Rădescu a marcat în minutul 71 singurul gol al unei partide ce se putea încheia la egalitate dacă golgheterul Mediop nu rata o ocazie mare în prelungiri.

Cu cele 17 puncte, echipa lui Remus Steop a căzut pe locul 6 iar în runda viitoare merge la Sibiu, pentru duelul cu liderul FC Hermannstadt.

ASU Politehnica își făcea mari speranțe legate de revenirea pe arena Dan Păltinișanu. Numai că adversarul violeților nu a fost unul oarecare, Dunărea Călărași fiind oaspetele de sâmbătă după-amiază. Conduși de fostul idol al Peluzei Sud, Dan Alexa, călărășenii traversează o perioadă excelentă cu șase victorii la rând și țintesc promovarea.

”Băieții în ghete” nu au putut stopa șirul Dunării și au cedat cu 1-0. Manole, în minutul 30, a adus victoria oaspeților care rămas pe locul secund în clasament. Cu 13 puncte Poli a mai coborât o treaptă și a ajuns a 11-a în clasament iar săptămâna viitoare are două deplasări: miercuri la Biled, în Cupa României, sâmbătă la Satu Mare contra Olimpiei.

LĂSAȚI UN MESAJ