Din ciclul „iarna și-a intrat în drepturi”, drumarii din vestul de țării au avut deja de lucru

38
După cum anunțaseră meteorologii, iarna a apărut în forță mai ales în vestul țării. Azi-noapte și în această dimineață, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a scos deja utilajele pe drum pentru a interveni în mai multe zone.
Sunt mai multe șosele pe care se intervine și s-a intervenit deja cu material antiderapant:
DN 7A Obârșia Lotrului – Petroșani, DN 66A Câmpu lui Neag, DN 68 Caransebeș – Zeicani, DN 58 Reșița – Anina și DN 57B Oravița – Bozovici.
„În cursul nopții, pe raza DRDP Timișoara, s-a acționat cu 98 de utilaje și s-au răspândit aproape 770 de tone de material antiderapant. Pe drumurile din jud. Caraș-Severin s-a intervenit cu 44 de autoutilaje și 484 tone de material antiderapant. În juduețul Hunedoara au acționat 24 de utilaje pentru deszăpezire, cu 117 tone de material antiderapant.
În județul Timiș, au fost pe drumurile naționale 15 autoutilaje, care au răspândit aproape 100 de tone de antiderapant, iar în juduețul Arad – 5 autoutilaje, cu 15 tone de antiderapant. Zece utilaje echipate pentru deszăpezire au acționat/patrulat pe autostrăzile A1, A6 și A11, răspândind peste 50 de tone de antiderapant”, a anunțat DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ