Dezbatere publică pe tema zgomotului din Timișoara

177
Autoritățile locale vor să reducă zgomotul din Timișoara. Planurile de combatere a poluării fonice sunt în revizuire, iar opinia cetățenilor este important pentru întocmirea planurilor de diminuare a zgomotului ambiental.

„Primăria Municipiului Timișoara vă invită la dezbaterea publică a propunerii de Revizuire a Planurilor de acțiune pentru prevenirea şi reducerea zgomotului ambiant în municipiul Timișoara, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 321/2005. Evenimentul se va desfășura în data de 09.07.2019, ora 14.00, la sediul Primăriei Municipiului Timișoara bv.C.D.Loga nr. 1 Sala de Consiliu. Revizuire a Planurilor de acțiune pentru prevenirea şi reducerea zgomotului ambiant în municipiul Timișoara, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 321/2005, poate fi consultată pe pagina oficială web: www.primariatm.ro secțiunea ANUNȚURI”, spune primăria.

Comentariile, opiniile sau întrebările cetățenilor pot fi transmise, în scris, la Registratura Primăriei Municipiului sau utilizând mijloace electronice, pe adresa de e-mail: primariatm@primariatm.ro până la data de 05.07.2019, ora 12.00.

1 COMENTARIU

  1. Factori de zgomot: aia cu motoare, ce le ambaleaza; sirenele politiei, salvarii si pompierilor (sunt prea tari la decibeli, si prea stridente, cel putin in Germania si in Canada nu sunt asa, se pot alege alte „melodii” si sa fie la decibeli mai putini); tipii ce accelereaza si franeaza cu „mult talent”, eventual si ceva drifturi; aia si alea care claxoneaza „energic” la mai orice; tipii/tipele ce dau muzica tare si-si deschid geamurile la masini (clar, au vazut prea multe manele si prea mult hip-hop, cred ca ei/ele sunt cool). Or mai fi si alte cauze…

LĂSAȚI UN MESAJ