DECIZIA premierului Grindeanu, la întâlnirea cu membrii PSD. Va demisiona sau nu?

161

Premierul Sorin Grindeanu a susținut, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, că nu va demisiona din funcție, au precizat surse participante la reuniunea de miercuri.

Potrivit acelorași surse, Grindeanu și-a întrebat colegii din conducerea social-democrată cine a întocmit raportul de evaluare a miniștrilor, prezentat în CExN, și le-a precizat că el vede și ia la cunoștință pentru prima oară, chiar în acel moment, de acest document.

De asemenea, conform surselor citate, acesta le-a spus liderilor PSD: „L-ați trezit pe Iohannis cu OUG 13 și acum vreți să îi dați Guvernul?”.

Totodată, au mai precizat sursele citate, premierul a venit la CExN cu propria analiză a activității guvernamentale, în care a subliniat că pe trimestrele I și II ale acestui an PSD a transmis ministerelor 97 de măsuri din programul de guvernare, iar dintre acestea doar 9 nu au fost realizate.

Sorin Grindeanu le-ar mai fi transmis colegilor din partid că în peste 20 de ani de când este membru PSD nu s-a confruntat cu o campanie agresivă cum a fost cea lansată la adresa sa în ultima lună de zile de către unii colegi din partid.

UPDATE
Premierul Sorin Grindeanu a părăsit, miercuri seară, lucrările Comitetului Executiv Național al PSD și a plecat spre Palatul Victoria, unde a anunțat că va susține declarații.

„Voi face declarații la Guvern. (…) Nu a existat niciun vot (în CExN — n.r.)”, a spus prim-ministrul.

sursă: agerpres.ro

1 COMENTARIU

  1. „Resign Hard” cu Bruce Grindellis in rolul principal.
    Ce erou! Nu pleaca nicicum eroul nostru din functia de premier, el continua sa se lupte pentru propasirea natiunii romane etc. etc… Mai, Grindellis, partidul ala al tau, in care ai fost soarece de politica locala vreo doua decenii, te-a ales pentru functie si tot partidul te da jos. Tu nu ai fost ales de electorat in functia aceea, ai fost instalat in functie de reprezentantii electoratului. Cand aceia care te-au pus in functie iti cer sa pleci, atunci iti pui lucrurile in desaga (soncul, ceapa si ce mai ai) si te duci acasa ca omul civilizat, care cunoaste regulile democratice, nu te lipesti ca nesimtitul de scaun. Problemele apar, iata, pentru ca nu ai habar de „civilizatie” si „democratie”…

LĂSAȚI UN MESAJ