Mutare pe Știința: pleacă Brîndescu, vine Bogdan Andone

217

Mutare așteptată pe banca tehnică a ”Băieților în ghete”. ASU Politehnica l-a înlocuit pe Sorin Brîndescu cu Bogdan Andone în funcția de antrenor principal.

Echipa suporterilor a oficializat astăzi ceea ce toată lumea știa: despărțirea de antrenorul Sorin Brîndescu, cel care a condus-o pe ASU în ultimele trei sezoane. Tehnicianul fusese aproape de o debracare și în iarnă atunci când rezultatele echipei au scârțâit. Până la urmă Politehnica a ocupat prima poziție deasupra liniei, mult prea puțin pentru așteptările fanilor.

Noul principal al violeților este tot un antrenor tânăr, Bogdan Andone. Fost campion al României în tricoul Rapidului și din postura de secund cu Astra. În ultimul sezon a condus-o pe Olimpia Satu Mare pe un loc 9 în Liga 2.

”Primul pas e să formăm o echipă cât mai puternică, cât mai competitivă. O echipă agresivă și cu un ritm de joc cât mai aproape de nivelul Ligii I. Am în vedere deja 4-5 jucători, unii dintre ei foști elevi ai mei, însă nu pot oferi nume deocamdată, pentru că nu sunt certitudini. Am apreciat Politehnica, aici e o organizare foarte bună, care nu se găsește la nivelul ligii secunde și, din păcate, nici la unele echipe din Liga I”, a declarat Andone pentru siteului suporterilor, druckeria.ro.

Politehnica se va reuni în 26 iunie pentru a pregăti startul sezonului 2017-2018, unul prevăzut să înceapă în Liga 2 în 29 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.