De vineri, Iulius Mall invită copiii să afle cum pot deveni supereroi ai mâncatului sănătos, într-o expoziție interactivă despre alimentație corectă

175

Iulius Mall Timişoara a pregătit o activitate inedită, educativă și distractivă pentru prichindei.  Expoziția interactivă „Supereroii mănâncă sănătos!” este un mod captivant pentru ca cei mici să afle despre alimentația sănătoasă și beneficiile ei.

De ce supereroii nu mănâncă fast – food? De ce să ne ferim de E-uri? Câtă apă trebuie să bem? Cum ne ajută fructele și legumele? Sunt doar câteva întrebări la care copiii vor afla răspunsul vizitând expoziția interactivă „Supereroii mănâncă sănătos!”, organizată de Iulius Mall, în parteneriat cuhipermarketul Auchan. Dacă și tu ai un copil curios, te invităm în perioada 31 mai – 9 iunie 2019, la cea mai interactivă activitate care îi ajută pe năzdrăvani să devină supereroi ai mâncatului sănătos. Experiența este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Zilnic, între orele 10.00 – 19.00, în zona Intersport din Iulius Mall, cei mici se pot aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă. Copiii vor fi costumați în supereroi și, timp de 50 de minute, vor afla lucruri interesante despre o alimentație corectă, la fel ca cea a idolilor lor cu puteri speciale. Astfel, vor descoperi ce sunt carbohidrații, proteinele, grăsimile, vitaminele și mineralele și vor vedea cum pun în funcțiune „mașinăria” corpului uman. Vor învăța despre calorii, alimente și importanța hidratării corpului, vor afla dacă zahărul este sănătos și vor înțelege cât de nocivă este mâncarea fast-food. În plus, li se va explica pe înțelesul lor ce sunt aditivii alimentari (E-urile) și cum să citească eticheta produselor pentru a face alegeri sănătoase.

Toate aceste activități se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională: legume și vitamine gigant, rafturi cu alimente, panouri interactive care arată proporția apei în corp, sistem de evidențiere vizuală a conținutului de zahăr din băuturi și multe altele. Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii vor avea parte și de momente distractive și jocuri antrenante, iar cei care vor să păstreze o amintire vor putea face fotografii haioase. La final, vor primi diplome de supereroi ai mâncatului sănătos.

Prețul unui bilet este de 10 lei de persoană pentru grupurile educaţionale organizate, 10 lei pentru posesorii de Card Partener şi 15 lei/individual, iar biletele se achiziționează la intrarea în expoziție. Programările se pot face la adresa de mail: rezervari.tm@iuliusmall.com sau la telefon 0724/394.719.

LĂSAȚI UN MESAJ