30 de case renovate în 3 zile – obiectivul voluntarilor de la asociația ”Acasă în Banat”

599

30 de case în 3 zile! Aceasta este provocarea la care vor să răspundă voluntarii Asociației Acasă în Banat. Aceștia vor merge în perioada 20-22 iunie în comuna cărășeană Eftmie Murgu, unde vor renova și repara case vechi, bătrânești, ale căror proprietari nu își permit sau sunt prea în vârstă să își refacă locuințele degradate.

”Mai sunt doar trei săptămâni până când vom da startul Festivalului faptelor bune, iar în aceste zile echipa de proiect pune la punct toate detaliile pentru ca toți voluntarii să aibă parte de o experiență unică, la Eftimie Murgu!

Am vizitat câteva familii care ne așteaptă cu drag, iar dacă vom fi harnici și ambițioși, în cele trei zile îi vom ajuta pe toți!”, spun cei de la Acasă în Banat.

Până acum, peste 130 de voluntari și-au anuntat prezența, iar membrii asociației speră că în săptămânile ce vor urma alte câteva zeci de persoane vor răspunde apelului făcut de ei. Voluntarii vor avea cazarea, masa și materialele de construcții asigurate.

Înscrierile individuale sunt deschise până în data de 17 iunie, iar echipele companiilor care vor să se implice sunt rugate să ne anunțe cel târziu până în data de 10 iunie. Formularul de înscriere poate fi accesat la adresa: https://forms.gle/t4w6Kg2kJ1ge3mJy9

Dacă doriți să faceți o donație sau sponsorizare, intrați pe pagina proiectului: http://colorthevillage.ro/doneaza/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ