De la K1 la… Patrula lui Vlad Ţepeş: „Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri!” VIDEO

80

Avem Poliţie, Parchet, instanţe şi o grămadă de alte instituţii! Dacă nu e de ajuns, avem şi… Patrula lui Vlad Ţepeş! Anunţul înfiinţării acesteia a fost făcut de cei de la Partidul România Unită. De Patrula lui Vlad Ţepeş se va ocupa campionul K1 Daniel Ghiţă.

Denumirea de Patrula lui Vlad Ţepeş nu e întâmplătoare – partidul îl are pe siglă pe acest domnitor!

Sportivul susţine că oamenii vor ceva nou, vor o schimbare: „…aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. Va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare, care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa”.

„Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză”, a afirmat Ghiţă, citat de Mediafax. Sportivul a dat asigurări că „Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă de aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni”.

Duminică, Partidul România Unită a avut primul congres al formaţiunii. „Nimeni nu o să oprească Partidul România Unită să își facă datoria și să își împlinească menirea de apărare a neamului românesc!”, a scris pe Facebook preşedintele PRU Bogdan Diaconu.

Foto: https://www.facebook.com/pruoficial

LĂSAȚI UN MESAJ