De ce îl trimite Alfred Simonis pe Robu să joace Pokemon Go-VIDEO

281

Un consilier local are o sugestie inedită pentru primarul Nicolae Robu. Astfel, Alfred Simonis de la PSD îl trimite pe edil să joace Pokemon Go, cel mai în vogă joc al momentului la nivel mondial.

psd alfred simonis(23) „Alegerile s-au încheiat, trece și vacanța prelungită a primarului și sperăm cu toții să se întoarcă să se apuce de lucru. Haosul continuă în Timișoara. Sper ca domnul primar să realizeze problemele orașului și să nu vină din Singapore cu alte năstrușnicii, eu știu ce avioane suspendate. O problemă stringentă este traficul din Timișoara. Sistemul de trafic managemen trebuia finalizat până în 30 decembrie 2015 pentru a putea fi absorbită întreaga sumă din finanțarea europeană. Nefiind capabilă administrația Robu să termine proiectul, există acea perioadă de șase luni pentru finalizare, până în 30 iunie. Nu a fost gata, așa că, dacă nu s-a obținut vreo amânare de care eu nu am cunoștință, asta presupune pierderea întregii finanțări și plata întregului sistem de management al traficului. Pe surse de la Direcția Tehnică mi s-a transmis că s-ar fi obținut o amânare. Circulă o glumă în Timișoara zilele acestea: este mai complicat să găsești o intersecție liberă în Timișoara decât un Pokemon. Poate se apucă și domnul Robu de acest joc ca să descopere orașul. Pentru că trebuie să o iei pe jos și așa descoperă că traficul este subuman”, a declarat, joi, consilierul municipal Alfred Simonis de la PSD.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Dar de unde stie PSD-istul Alfred Simonis ca e mai usor sa gasesti Pokemonii decat o intersectie libera? S-a apucat dumnealui de cautat Pokemonii in intersectii? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ