Dar din dar

89

Maestrul Radu Beligan spunea ca: „Florin Piersic este cel mai frumos cadou pe care l-a facut Dumnezeu poporului român”

Acest uriaș actor de teatru și film înseamnă har creator, magician al cuvântului, dăruire totală, temperament vulcanic, sensibilitate cât cuprinde, un om neobosit în dragostea lui pentru semeni, în respectul lui pentru valorile acestui neam.

De multe decenii lui Florin Piersic îi este tare dragă Timisoara. Pe lângă numeroase premii, medalii, distincții, nu pe ultimul loc este titlul de „Doctor Honoris Causa” , acordat de Universitatea de Vest Timișoara.

Acum urbea noastră este onorată să ofere prinos de dragoste și recunoștință minunatului actor, Florin Piersic, care împlinește o frumoasă vârstă pe care o poartă cu demnitate.

Florin Piersic invită pe toți timișorenii la o întâlnire de suflet miercuri 27 ianuarie ora 20:00 și joi 28 ianuarie ora 16:00 la Tele Europa Nova pentru a viziona filmul documentar artistic „Cel mai iubit dintre români” realizat de Victor Popa.

Filmul va putea fi urmărit și pe pagina de Facebook a Fundației Artmedia.

Artmedia de- a lungul celor trei decenii de existență a fost permanent preocupata de realizarea unor spectacole caritabile pentru varstnici , olimpici sau pur și simplu pentru copiii nevoiași sau bolnavi.

În colaborare cu Mitropolia Banatului cu ocazia sărbătoririi celui mai popular și iubit actor în viată, la inițiativa Înalt Prea Sfinției Sale părintele Ioan Sălăjan, Mitropolitul Banatului, dorim să demaram o actiune de caritate mai amplă cu contribuția cât mai multor timișoreni.
Beneficiar : Asociația „Salvați Copiii”
cont : RO30RNCB0249049269910001
Telefon : 0742215547

Florin Piersic se simte onorat și mulțumește timișorenilor, Mitropoliei Banatului, Artmediei și tuturor celor care au reușit să realizeze un asemenea eveniment.

Firme de excelență, instituții performante, timișoreni cu suflet mare, haideți să închinăm paharul pentru un mâine mai luminos și mai frumos!”

LĂSAȚI UN MESAJ