Dan Negru s-a întors pe băncile școlii

124

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați și iubiți oameni de televiziune. Este căsătorit și are doi copii cu Codruța. Prezentatorul tv a luat o decizie importantă la 47 de ani și s-a întors pe băncile școlii.

Dan Negru își doreşte să înveţe în continuare şi s-a înscris la doctorat.”M-am înscris la doctorat, la Jurnalism. Da, încă studiez. De ce nu?”, a mărturisit Dan Negru pentru okmagazine.ro.

Prezentatorul TV a absolvit studiile Liceului Economic din Timişoara şi a obţinut media 9,20 la Bacalureat. Dan Negru a absolvit Facultatea de Drept şi Facultatea de Jurnalism, potrivit capital.ro.

Dan Negru vorbește foarte rar despre familia sa, alegând să fie cât se poate de discret. Însă, într-un interviu pentru okmagazine.ro, moderatorul TV a scos în evidență calitățile de gospodină ale partenerei sale de viață.

„Eu nu gătesc. Nu le am cu gătitul. Nu le am deloc, recunosc. Codruţa, da. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire’, a dezvăluit Dan Negru.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ