Comercianții din piețele timișorene, arși la buzunare!

103

Începutul de an nu a fost cel mai bun pentru comercianții din piețele agroalimentare. Aproape 260 dintre ei au fost amendați de polițiștii locali doar în ianuarie 2019.

Aceștia au fost sancțiionați ”pentru fapte precum blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consum de alcool sau fumat în incinta piețelor, vânzarea de produse fără a deține niciun fel de autorizații sau parcare neregulamentară în perimetrul piețelor.”

De asemenea, au fost confiscate bunuri expuse la vânzare fără autorizație precum haine și electronice uzate, linguri din lemn, cuțite, parfumuri etc, fiind ridicate inclusiv țigări fără timbru abandonate de comercianții ilegali în diverse locații din piețe. Zonele în care au fost depistate cele mai multe încălcări ale legislației în vigoare sunt Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700. Polițiștii locali vor continua acțiunile și în perioada următoare în piețele din municipiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ