Dacă ați cumpărat acest expresor de cafea de la Lidl, returnați-l! Există pericolul să vă electrocutați!

351

Lidl România îi avertizează pe clienții care au cumpărat espressorul „SEMS 1100 A1“ al mărcii „Silvercrest“, să nu îl mai utilizeze. Asta, din cauză că există riscul de electrocutare!

Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH recheamă preventiv produsul „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“ cu nr. internațional de articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a produsului), din motive ce țin de siguranța consumatorului. Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare”, transmite Lidl România.

Espressorul, comercializat și în magazinele din România, poate fi acum returnat, iar clienții își vor primi banii înapoi.

Articolul respectiv s-a vândut la Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate filialele Lidl. Contravaloarea acestuia se rambursează bineînțeles și fără prezentarea bonului fiscal (…) Alte articole ale mărcii „Silvercrest“, în special alte articole ale societății Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH nu fac obiectul rechemării”, precizează Lidl România.

Sursa: dej24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ