17.2 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

„Crosul Regalității, ediția a VII-a”, sub egida Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”

Universitatea Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara a organizat „CROSUL REGALITĂȚII, ediția a VII-a”, cu ocazia celebrării Zilei Regalității.

În cadrul acestui eveniment au avut loc următoarele activități: vizionarea filmului istoric, Show Cheerleading Club, Cros, Campionat de Fotbal și Campionat de BeachVolley.
Este o ocazie specială pentru a sărbători și a comemora momente importante din istoria României.
Ziua de 10 Mai are triplă semnificație istorică, marcând începutul domniei lui Carol I, Independența de stat și încoronarea primului rege al țării.
De asemenea, este important să menționăm că Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara rămâne recunoscătoare memoriei Majestății Sale Regele Mihai I pentru susținerea învățământului superior românesc și semnarea Decretului Regal de înființare în 1945 .
Acest eveniment aduce comunitatea împreună pentru a sărbători și a onora regalitatea și istoria țării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Mihai Mărgineanu cântă anul acesta la Embargo Fest, pe 8 iunie, la Timișoara

Embargo Fest revine anul acesta cu o ediție specială ce se va desfășura în Timișoara. Embargo Fest, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale...

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Citește și :