Cutremurător! Copil de 8 ani abuzat și torturat de propria mătușă

294
copil abuzat

Ca la Securitate a fost pedepsit un copil de 8 ani, din județul Sălaj, chiar de propria mătușă. Femeia de 48 de ani a fost reținută de procurorii DIICOT după ce anchetatorii au aflat că îl punea pe băiat să stea în genunchi cu mâinile întinse peste care punea o bâtă, forţând-ul să stea în această poziție timp de aproximativ 20 de ore, lângă o sobă, fără a mânca sau a bea apă. Mai mult, sora de 14 ani a micuțului era obligată să filmeze scene de acte sexuale cu frățiorul ei.

Un caz de o cruzime de nedescris ce amintește de torturile Securității din vremea Comunismului este anchetat de procurorii DIICOT, din județul Sălaj. Un copil de 8 ani a fost victima unor fapte abominabile comise chiar de către mătușa lui, în vârstă de 48 de ani. Procurorii DIICOT au reținut-o pe femeie, marți, după ce au intrat în posesia unor imagini cu băiatul torturat. Anchetatorii au stabilit că, în perioada ianuarie 2017- iulie 2018, băiatul și sora lui, în vârstă de 14 ani, au fost încredințati în plasament mătușii materne de către Comisia Pentru Protecția Copilului.

Motivul invocat de responsabilii de la Protecția Copilului: mama copiilor are probleme de sănătate și nu se poate ocupa de minori, întrucât necesită o serie de investigații medicale și intervenții chirurgicale.

Pe 26 iulie, un tânăr de 19 ani a sesizat autoritățile și a pus la dispoziția polițiștilor de la Criminalitate Organizată și la dispoziția DIICOT mai multe imagini care dovedesc abuzurile comise de mătușă și de un apropiat al acesteia. Cercetările efectuate ulterior au scos la iveală faptul mătușa l-a supus pe băiatul de 8 ani, în repetate rânduri, la pedepse inumane și de o cruzime ieșită din comun, „în măsură să pună în primejdie gravă dezvoltarea fizică intelectuală și morală a acestuia”.

Astfel, femeia din Șimleu Silvaniei îl obliga copil să stea în genunchi, legându-l la gură cu un fular, îmbrăcat în haine de iarnă, cu mâinile întinse, iar peste brațe așeza o bâtă. Băiatul era forțat să stea în această poziție timp de aproximativ 20 de ore, lângă o sobă, fără să mănânce sau să bea apă.

O altă grozăvie descoperită în timpul anchetei: mătușa, împreună cu prietenul ei, l-au amenințat cu un cuțit pe băiat facă sex, în prezența lor și a surorii de 14 ani. Cei doi au obligat-o pe fată să filmeze actele sexuale iar filmul pornografic l-au distribuit și altor persoane. Procurorii DIICOT au trimis-o, miercuri, pe mătușă în fața unui judecător de la Tribunalul Sălaj, cu propunerea de arestare preventivă.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.