Grav accident feroviar în Timiș! Tânăr de 29 de ani spulberat de tren

697

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit miercuri după-amiaza, după ce a fost izbit de un tren regio, în timp ce se afla la volanul autoturismului.

„Şoferul, în vârstă de 29 de ani, a decedat în urma impactului cu trenul. Era singur în maşină. Persoanele din tren nu au păţit nimic. Trecerea la nivel nu este prevăzută cu bariere, ci doar cu semnale vizuale. Traficul feroviar între Timişoara şi Sânnicolau Mare este oprit, până la degajarea căii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.

Potrivit Poliţiei Timiş, şoferul nu s-a asigurat la traversarea căilor ferate, iar echipajul ISU Banat a fost chemat pentru descarcerarea şoferului şi degajarea căii ferate.

„La momentul când am primit apelul, bărbatul era încarcerat şi inconştient, după ce autoturismul în care se afla a pătruns pe linia ferată şi a fost izbit de tren. S-au deplasat la faţa locului o autospecială de descarcerare şi una SMURD şi un echipaj format din şapte subofiţeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, sublocotenent Constantin Mureşan, pentru Agerpres.

Într-un mod similar, un alt bărbat, de 44 de ani, a decedat duminică, pe raza localităţii Gătaia.Şoferul unui autoturism a murit miercuri după-amiaza, după ce a fost izbit de un tren regio, cu circa 20 de călători, care circula între localităţile timişene Teremia – Comloşu Mare.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ