Cupa rămâne la București! Timișoara Saracens pierde cu CSM, după un final în care s-au împărțit și pumni

114

Timișoara Saracens a ratat șansa de a obține a cincea Cupă a României din palmares. Bănățenii au cedat, 14-24, în Capitală, în fața celor de la CSM București, care își păstrează astfel trofeul cucerit anul trecut. Finalul a fost unul al nervilor, după ce s-au împărțit pumni, pe o fază de atac a timișorenilor.

Vlaicu și Samoa au fost cei care au pus puncte pe tabelă, până la pauză. Jucătorul gazdelor a trimis între bețe de trei ori, a și ratat o dată, în vreme ce Samoa a transformat două lovituri de penalitate și un drop de la mare distanță, pentru 9-9, după 40 de minute.

Actul secund le-a aparținut însă bucureștenilor, care s-au desprins treptat, profitând de greșelile defensive ale bănățenilor, mai ales pe trei sferturi. CSM s-a desprins, decisiv, de la 12-9, după un eseu de penalizare. Au urmat apoi punctele lui Bârdașu și Vlaicu, din nou, în vreme ce Timișora a închis finala cu un eseu al lui Simionescu. Asta după ce, 10 minute mai devreme, mai mulți jucători de la cele două formații și-au împărțit câțiva pumni, în urma unui conflict iscat în flancul stâng, pe un atac al Timișoarei.

S-a încheiat 24 la 14, iar campionii trebuie să se concetreze acum asupra barajului pentru accederea în grupele ediției viitoare a Challenge Cup, și asupra Superligii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.