Cu titlul la futsal pe masă

1079

Informatica Timișoara va juca cu titlul pe masă încă de la primul sezon petrecut în Liga 1. Finala campionatului de futsal se dispută în trei episoade cu City’US Târgu Mureș, primul e programat marți în inima Ardealului.

La niciun an de la reactivare, Informatica e în fața meciului pe care l-a așteptat tot sezonul, finala campionatului. Și nu în orice condiții, trupa de pe Bega fiind favorită la câștigarea titlu de campioană prin prisma avantajului terenului propriu în două dintre jocurile finalei. Din postura de câștigătoare a sezonului regulat, trupa condusă de Robert Lupu are asigurat terenul propriu în meciurile 2 și 3.

„Într-o asemenea confruntare, mai ales că sunt cel puțin două jocuri, nu există favorită, indiferent unde joci. Ne respectăm adversarul, pentru că e campioana României, dar vrem să câștigăm și să aducem titlul, primul, la Timișoara”, a declarat antrenorul Informaticii și al echipei naționale pentru site-ul federației.

City’US Târgu Mureș este campioana en-titre a României și a pierdut săptămâna trecută finala Cupei României în fața lui Autobergamo Deva.

Meciul întâi al finalei se joacă marți, de la ora 19, la Târgu Mureș și este transmis în direct de Digi Sport 2. Apoi finala se mută în 6 și 8 iunie la Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ